Prelate de mars modulate

Prelate de mars modulate

Prelatele de mars constituie o constructie eleganta, o velatura dedicata cu precadere ambarcatiunilor de viteza dotate cu parbriz si sunt create pentru a oferi protectie impotriva radiatiilor solare, curentilor de aer generati de viteza de deplasare dar si intemperiilor.
Acestea sunt concepute si realizate in functie de tipul ambarcatiunii, viteza de deplasare dar si in concordanta cu activitatile derulate de utilizator (plimbari, pescuit, bird watching etc.) si consideram ca trebuie sa infrumuseteze barca, sa o individualizeze in mod placut.
Prelatele de mars realizate de firma noastra sunt de tip modulat, astfel incat lateralele si spatele sa fie usor demontabile iar dvs sa puteti naviga doar cu partea superioara iar cadrul de inox sa poata fi pliat usor oricand putandu va bucura de pescuit la stationar sau rapitor.
Trebuie sa atragem atentia asupra faptului ca prelata de mars NU se foloseste pentru protectia pe timpul depozitarii sau stationarii barcii pentru perioade de timp mediu sau indelungat, pe uscat sau pe apa, in timp de iarna, inghet sau vant de peste 80 km/ora. Pentru aceasta ambarcatiunea trebuie protejata cu prelata de stationare.

Distribuie

Post Your Comment Here

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll Up